Platform for kunst i det offentlige rum.
1 kontekst_liv+ start_indgangindgang_læser5 højre_side+ venstre_side_uden_kighul6 venstre_m_kighul copy4 indenfor_ligefor7 kigger_kighul+ Kighul semicloseup8 kighul_closeupKulisser, hele lortet!

Kulisser, hele lortet!

En stedsspecifik kunstudstilling på Mozarts Plads

Midt på Mozarts Plads i Københavns Sydhavnskvarter står en hvid skurvogn. Skurvognen står, så man fra dens dør har udsigt over pladsen, springvandet, vejtræerne, pavillonen, hækkene, bænkene og menneskene der bevæger sig over pladsen eller drikker øl på bænkene – livet på Mozarts Plads.

Men vognen er ikke, hvad den giver sig ud for at være. Og det er omgivelserne på Mozarts Plads muligvis heller ikke.

Udstillingen bygger på en fascination af gamle filmiske teknikker – hvordan forholdet mellem lys, rum, og flade kan skabe (alle) mulige billeder. Det er en leg med hverdagen på Mozarts Plads, og en forestilling om hvad der mon egentlig foregår, når vi kigger væk.

 

Om kunstneren

Krister Moltzen (f. 1979) har en baggrund inden for dokumentarisme, er medstifter af det prisvindende radiomagasin Third Ear, og har en lang række kulturevents i det offentlige rum bag sig fra samarbejder med bl.a. CPH-DOX, Herlev Hospital og kulturstedet MUSICON i Roskilde. Senest har han skabt en permanent udstilling på Arbejdermuseet.

 

Praktisk information

Placering: Mozarts Plads, København SV
Fernisering: 7. juni kl. 17-20
Udstillingsperiode: 8.-23. juni
Åbningstider: mandag til søndag kl. 10-19

 

Se også www.facebook.com/iftkunst

 

Udstillingen er støttet af Statens Billedkunstråd, Kgs. Enghave Lokaludvalg og SydhavnsCompagniet. Også stor tak til Café Monster Times.

Statens_Kunstraad_LOGO_SortPMS_JPG3      Print      SydhavnsCompagniet, logo_cropped_low size